Ove godine darujemo lijepe riječi

Ove godine darujemo lijepe riječi

Ove godine nema božićnih radionica, nema zajedničkog ukrašavanja knjižnice i darivanja na „Maloj čitaonici”. Ono što nam je svima sada potrebno, je lijepa riječ, pozitivna i ohrabrujuća misao. To je najljepši poklon koji svi možemo jedni drugima pokloniti. Neće vam oduzeti ništa, osim par minuta vremena, a nekome će sigurno puno značiti, uljepšati mu dan i nadolazeće blagdane.

 Sigurno svi imamo neku pozitivnu misao, lijepi citat koji je nama pomogao u teškim vremenima. Podijelite to s drugima jer tako je malo potrebno da bi se i drugi ljudi osjećali bar malo bolje.

Upravo iz tog razloga, želimo da ove godine naš bor bude okićen vašim pozitivnim, ohrabrujućim i motivirajućim mislima. Na boru će se nalaziti „papirnate” kuglice s praznom poleđinom namijenjenoj za vaše poruke. Kad dođete u knjižnicu, izdvojite par trenutaka i zapišite koju lijepu riječ na jednu od kuglica. Kuglice će se nalaziti i na pultu, te svoju poruku možete i tamo zapisati. Naravno, ako niste u mogućnosti doći, a želite nekoga usrećiti i podijeliti svoje riječi, slobodno nam pišite u inbox na Facebook stranici, na mail: upiti@gkgdm.hr, a možete nas i nazvati na 631-746. 

Znate i sami koliko samo jedna lijepa riječ može nekome uljepšati dan. Učinite i vi to za nekoga drugoga. Učinimo svi nešto lijepo jedni za druge.NOVA LOKACIJA

Poštovani korisnici,
Knjižnica se do daljnjeg nalazi na privremenoj lokaciji Trg Ante Starčevića 1.
Bivša igraonica Kockica (Petar Pan)

Skip to content