Promocija serije “Šutnja”

Promocija serije “Šutnja”

Pozivamo vas na promociju televizijske serije “Šutnja” u srijedu 15. prosinca u velikoj dvorani dvorca Mailath, s početkom u 18 sati.
 
Drago Hedl održat će promociju nove televizijske serije „Šutnja“ utemeljene na trilogiji njegovih kriminalističkih romana.
Serija Šutnja počinje s prikazivanjem na Hrvatskoj Radioteleviziji u prvoj polovici 2022. godine, no vi imate jedinstvenu priliku da među prvima saznate detalje o nastanku i snimanju serije. 
 
Kao istraživački novinar Hedl je prije 12 godina kroz seriju članaka razotkrio i objavio kako se u osječkom Domu za djecu i mladež godinama događa maloljetnička prostitucija. O tim zločinima pisao je u svojim kriminalističkim romanima „Izborna šutnja“, „Ispovjedna tajna“ i „Kijevska piletina“ koji su rado čitani među članovima naše knjižnice.
Serija „Šutnja“ snimljena je u hrvatsko-njemačko-rusko-ukrajinskoj koprodukciji, što je čini izuzetno visokobudžetnom serijom. Redatelj serije prema romanima poznatog pisca i novinara Drage Hedla je hrvatski redatelj svjetskog glasa Dalibor Matanić, a u seriji glume Goran Bogdan, Darko Milas, Leon Lučev, Sandra Lončarić te ukrajinska gumačka zvijezda Kseniya Mishina.
 
Promocija se održava uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera! 


NOVA LOKACIJA

Poštovani korisnici,
Knjižnica se do daljnjeg nalazi na privremenoj lokaciji Trg Ante Starčevića 1.
Bivša igraonica Kockica (Petar Pan)

Skip to content