Search

6.3. – Josipa Pavičić

Pozivamo vas na promociju knjige Josipe Pavičić, “Ja, pa ja i opet ja” koja će se održati u srijedu 6. ožujka s početkom u 18 sati na galeriji Gradske knjižnice Grada Donjeg Miholjca
Narcise smo zasigurno barem jednom u životu svi sreli. No, jesmo li prošli dobro, jesmo li se znali nositi s njima ili smo pak bili povrijeđeni?
Upravo kako bi pomogla svima koji će se u budućnosti susresti s njima, spisateljica Josipa Pavičić napisala je knjigu JA, PA JA I OPET JA!: vodič za preživljavanje narcisa.
Knjigu je ilustrirala istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam Josipa nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim.
 
Josipa Pavičić (1978.) spisateljica je i voditeljica predavanja i radionica samopomoći i osobnog rasta i razvoja. Poučava autogeni trening i potiče druge ljude da krenu u potragu za pozitivnim promjenama. Dva desetljeća karijere provela je u tiskanim i TV medijima. Autorica je bestselera Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi (2017.).
Skip to content