Knjižnica je otvorena!

Adaptirana i uređena Gradska knjižnica Grada Donjeg Miholjca otvorila je svoja vrata za korisnike 7. prosinca 2022. godine.
Radno vrijeme knjižnice je ostalo isto: ponedjeljak, srijeda i petak od 8 do 15h te utorak i četvrtak od 13 do 19h.

Nadamo se da će vam se novouređeni prostor svidjeti te da ćete se u prostoru knjižnice osjećati ugodno. U knjižnici je skoro sve novo, osim nas starih djelatnika, ali tu smo s novim idejama, mogućnostima, pozitivom i ogromnom količinom motivacije.

Moramo se zahvaliti svima vama na razumijevanju i strpljenju. Hvala svim volonterima koji su nesebično trošili svoje vrijeme kako bi nam pomogli, na njihovoj volji, trudu, radu, pozitivi i dobroj energiji.

Preseljenje knjižnice bio je velik i opsežan posao, no uspjeli smo zahvaljujući divnim ljudima kojima ne možemo dovoljno puta reći hvala!

Hvala osnivaču Gradu Donjem Miholjcu i Gradonačelniku što su prepoznali potrebu ulaganju u knjižnicu te što građani Donjeg Miholjca i okolnih gravitirajućih mjesta napokon imaju knjižnicu kakvu zaslužuju. Hvala Ministarstvu kulture i medija te Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije na odobrenim sredstvima za adaptaciju i uređenje knjižnice te opremanje knjižnice.

Hvala vam što ste strpljivo čekali ovaj dan, nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja te da ćemo svi uživati u novom prostoru knjižnice. Pale su i prve suze radosnice korisnika kad su ušli u novi prostor, nama veće zahvale i motivacije nema jer je to zaista bio neprocjenjiv trenutak.

Vidimo se u novom prostoru!

Skip to content