Search

Ove godine darujemo lijepe riječi

Ove godine nema božićnih radionica, nema zajedničkog ukrašavanja knjižnice i darivanja na „Maloj čitaonici”. Ono što nam je svima sada potrebno, je lijepa riječ, pozitivna i ohrabrujuća misao. To je najljepši poklon koji svi možemo jedni drugima pokloniti. Neće vam oduzeti ništa, osim par minuta vremena, a nekome će sigurno puno značiti, uljepšati mu dan i nadolazeće blagdane.

 Sigurno svi imamo neku pozitivnu misao, lijepi citat koji je nama pomogao u teškim vremenima. Podijelite to s drugima jer tako je malo potrebno da bi se i drugi ljudi osjećali bar malo bolje.

Upravo iz tog razloga, želimo da ove godine naš bor bude okićen vašim pozitivnim, ohrabrujućim i motivirajućim mislima. Na boru će se nalaziti „papirnate” kuglice s praznom poleđinom namijenjenoj za vaše poruke. Kad dođete u knjižnicu, izdvojite par trenutaka i zapišite koju lijepu riječ na jednu od kuglica. Kuglice će se nalaziti i na pultu, te svoju poruku možete i tamo zapisati. Naravno, ako niste u mogućnosti doći, a želite nekoga usrećiti i podijeliti svoje riječi, slobodno nam pišite u inbox na Facebook stranici, na mail: upiti@gkgdm.hr, a možete nas i nazvati na 631-746. 

Znate i sami koliko samo jedna lijepa riječ može nekome uljepšati dan. Učinite i vi to za nekoga drugoga. Učinimo svi nešto lijepo jedni za druge.

Skip to content