Search

Poziv na besplatno predavanje za roditelje – “Komunikacija i odgoj”

Komunikacija je proces prenošenja informacija (misli, osjećaja i poruka) od pošiljatelja do primatelja. Osnovni je dio svakodnevnice i nemoguće ju je izbjeći.

Na predavanju pod nazivom „Komunikacija i odgoj” podsjetit ćemo se važnosti komunikacije u odnosu te upoznati s oblicima komunikacije. Na predavanju će se govoriti o načinima održavanja kvalitetne komunikacije s djetetom i u izazovnim razdobljima, o tome koji su razlozi odbijanja ili prekida komunikacije, a roditelji će imati prostora za vježbu najčešćih oblika poruka koje koristimo u razgovoru s djecom.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 3. travnja u 17:30 sati u Gradskoj knjižnici Grada Donjeg Miholjca. Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu: Prijavnica za predavanje “Komunikacija i odgoj” – Google obrasci

Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše e-adrese: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u Osijeku i Donjem Miholjcu.

Skip to content