Search

Promocija knjige „JA, PA JA I OPET JA“ Josipe Pavičić

Na punoj galeriji knjižnice, u srijedu 6. ožujka održana je promocija knjige „Ja, pa ja i opet ja: vodič za preživljavanje narcisa“ Josipe Pavičić.

Narcise smo zasigurno barem jednom u životu svi sreli, bilo to unutar obiteljskog i prijateljskog okruženja preko poslovnog i javnog pa sve do romantičnih odnosa. A da bismo se znali s nečim nositi, važno je da dobro znamo o čemu je riječ. Autorica je sinoć publiku uvela u ovu temu objašnjavajući tko su i kakve su narcističke ličnosti i kako ih prepoznati u našoj okolini, bilo to u ljubavnim ili pak obiteljskim odnosima te koje su to četiri faze narcističkog zlostavljanja. U knjizi su opisane i osobine narcisa, a knjiga donosi i stvarne slučajeve s kojima se susretala tijekom godina u praksi kao voditeljica predavanja i radionica samopomoći.

 

Josipa Pavičić (1978.) spisateljica je i voditeljica predavanja i radionica samopomoći i osobnog rasta i razvoja. Poučava autogeni trening i potiče druge ljude da krenu u potragu za pozitivnim promjenama. Dva desetljeća karijere provela je u tiskanim i TV medijima. Autorica je bestselera Šest milimetara: ispovijest o boli i pobjedi, a knjigu je donjomiholjačkoj publici predstavila 2018. godine.

Skip to content