Search

Promocija serije “Šutnja”

Pozivamo vas na promociju televizijske serije “Šutnja” u srijedu 15. prosinca u velikoj dvorani dvorca Mailath, s početkom u 18 sati.
 
Drago Hedl održat će promociju nove televizijske serije „Šutnja“ utemeljene na trilogiji njegovih kriminalističkih romana.
Serija Šutnja počinje s prikazivanjem na Hrvatskoj Radioteleviziji u prvoj polovici 2022. godine, no vi imate jedinstvenu priliku da među prvima saznate detalje o nastanku i snimanju serije. 
 
Kao istraživački novinar Hedl je prije 12 godina kroz seriju članaka razotkrio i objavio kako se u osječkom Domu za djecu i mladež godinama događa maloljetnička prostitucija. O tim zločinima pisao je u svojim kriminalističkim romanima „Izborna šutnja“, „Ispovjedna tajna“ i „Kijevska piletina“ koji su rado čitani među članovima naše knjižnice.
Serija „Šutnja“ snimljena je u hrvatsko-njemačko-rusko-ukrajinskoj koprodukciji, što je čini izuzetno visokobudžetnom serijom. Redatelj serije prema romanima poznatog pisca i novinara Drage Hedla je hrvatski redatelj svjetskog glasa Dalibor Matanić, a u seriji glume Goran Bogdan, Darko Milas, Leon Lučev, Sandra Lončarić te ukrajinska gumačka zvijezda Kseniya Mishina.
 
Promocija se održava uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera! 
Skip to content