Search

Rezerva – Princ Harry

Ovaj tjedan predstavljamo dugoočekivanu i traženu autobiografiju Princa Harrya – Rezerva

Prije nego što je izgubio majku dvanaestogodišnji princ Harry bio je poznat kao bezbrižna i vesela rezerva mnogo ozbiljnijem prijestolonasljedniku. Tuga je promijenila sve. Mučio se u školi, borio s ljutnjom i samoćom – za majčinu je smrt okrivljavao medije i zato je imao poteškoća i s prihvaćanjem života pod svjetlom reflektora. 

U dvadeset prvoj godini pridružio se Britanskoj vojsci. No ubrzo se počeo osjećati izgubljeno kao nikada prije, patio je od posttraumatskog stresnog poremećaja i teških napadaja panike.

Onda je upoznao sadašnju suprugu. Svi su bili očarani romantičnom pričom mladoga para, nalik na onu filmsku, i radovali se njihovu vjenčanju iz bajke. No od samoga početka bili su na meti medija, izloženi neprekidnom zlostavljanju i lažima. Uvidjevši patnju svoje supruge i strahujući za njihovu sigurnost i mentalno zdravlje, princ je smatrao da ponovnu tragediju može spriječiti jedino ako napusti domovinu. Tijekom mnogih stoljeća malo njih usudilo se otići iz kraljevske obitelji. Posljednja osoba koja je to pokušala, bila je upravo njegova majka…Sigurna sam da vas zanima cijeli sadržaj knjige, pa je moja preporuka da nazovete knjižnicu što prije da vas stavimo na listu čekanja.

Skip to content