Search

Tečaj osnova informatičke i informacijske pismenosti za umirovljenike

Na žalost, svjedoci smo sve češćih internetskih prijetnji, prijevara i lažnih vijesti. A svjesni smo i činjenice da je danas informatička pismenost nužna te da nam može uvelike pomoći u svakodnevnom životu, bilo da je riječ o slanju e-maila rođacima u Australiju ili „googlanju“ recepata. Kako prepoznati lažne informacije, gdje potražiti prave, kako zaštititi osobne podatke na internetu, kako prepoznati „spam“, ako vas zanimaju odgovori na ova pitanja, a pri tome se želite i dobro zabaviti i kvalitetno utrošiti svoje vrijeme, mi imamo rješenje za vas.

U novom prostoru i novom informatičkom opremom, knjižnica pokreće tečaj osnova informatičke i informacijske pismenosti za umirovljenike. Tečaj je besplatan, jedino što morate biti članovi knjižnice i umirovljenici.

Broj mjesta je ograničen te vas molimo da se do 3. veljače 2023. prijavite na:
Broj telefona 631 746
Na e-mail: upiti@gkgdm.hr
Na Facebook stranici knjižnice
Ili osobnim dolaskom u knjižnicu.

Prijavljeni korisnici dobit će nekoliko predloženih termina održavanja radionica, te ćemo dogovoriti termine održavanja kako većini odgovara. Ali ono što vam možemo odmah obećati je ugodno druženje i dobru zabavu uz „upijanje“ novih znanja i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme.

Skip to content