Search

Uspješno je odrađen i Perivoj knjiga 2022.

Radionice su sva tri dana bile popunjene, bilo vas je toliko da smo morali nabavljati još stolova i stolica. Zahvaljujući korisnicama dnevnog boravka Crvenog križa, izrađivali smo divne cekere s motivima vezanim uz knjižnicu i čitanje, na drugoj radionici mogli ste naučiti kako izraditi vjetrenjaču, a uz pomoć tete Dunje pravili smo i ukrašavali magnete. Hvala sto nas redovno pratite i što nam je svaka radionica popunjena i ispunjena zabavom, smijehom, maštom i motivacijom za svaku iduću radionicu.

Naši ovogodišnji gosti Jasminka Tihi-Stepanić, Inna Moore i Putoholičari gostovali su u Donjem Miholjcu po prvi put i privukli su mnogobrojnu publiku. Jasminka Tihi-Stepanić ukratko nas je provela kroz svoje romane naglašavajući teme o kojima piše. Inna Moore ili pravim imenom Ina Špiček publici je, osim svojih romana, predstavila i svoju izdavačku kuću Innamorata, a Putoholičari su se predstavili svojim putovanjem na Uskršnji otok i Atacama pustinju.

Zahvaljujemo Ministarstvu kulture i medija na odobrenom projektu, Gradu Donjem Miholjcu na ustupljenom prostoru i stolicama, Doroslovu na prijevozu, Udruzi Migra na opremi i tehničkoj pomoći i podršci, Crvenom križu Donji Miholjac i Srednjoj školi Donji Miholjac na uvijek spremnoj suradnji te svim mladim volonterima s kojima je pravo zadovoljstvo raditi i koji su uvijek spremni pomoći. 😊

Skip to content